Om de algemene kosten van de vereniging te dekken zoeken we naast onze huidige sponsoren / partners nog additionele sponsoren / partners. Mogelijkheden zijn banners op onze websites (waarbij we uiteraard een overzicht kunnen sturen van het bezoekersaantal). We merken dat we veel worden bezocht door over het algemeen wielersporters uit het gehele land. Ook zijn er mogelijkheden om te sponsoren tijdens onze evenementen. Voor informatie kunt u contact opnemen met Roelof de Jonge.

ahrens travel
Wielervereniging Cycling Mates wordt gesponsord door Ahrens Travel.

Een dagje uit met de hele familie? Een schoolreisje naar de Efteling? Een teambuildingsdriedaagse in de Ardennen? Op wintersport met uw club of vereniging? Lekker wandelen in de bergen?

Geen probleem. Wij regelen het vervoer voor u. Ahrens Travel is een touringcarbedrijf dat gespecialiseerd is in busvervoer op maat. Of het nou voor verenigingen, scholen, particulieren of bedrijven is, wij leveren maatwerk tegen scherpe prijzen.

duursport-2
Wielervereniging Cycling Mates maakt gebruik van sportvoeding geleverd door Duursport.

Duursport.nl is specialist op het gebied van sportvoeding in de Benelux. Wanneer de intensiteit, frequentie en duur van een training steeds hoger worden gaat het lichaam vanzelf om extra ondersteuning vragen. Duursport.nl heeft, door middel van een selectief samengesteld assortiment, antwoord op deze vraag.

logo
Na een drukke dag werk en even lekker bijkomen op de fiets, niets is zo prettig om dan even weg te vluchten op je fiets door de weilanden, het bos en de omgeving van het mooie Utrechtse heuvellandschap of de mooie polders erom heen. Je gedachte leeg maken, sportief bezig zijn en ontspannen werken aan je conditie.

Wieler Training Experience Nederland verzorgt fietstrainingen en fietsclinics aan beginnende en gevorderde wielrenners.
De werkwijze van Wieler Training Experience Nederland kenmerkt zich door persoonlijke en intensieve begeleiding, met de praktische inzichten en technieken.
Tevens verzorgd Wieler Training Experience Nederland samen met Wielertraining Noord de organisatie van de Giro di Stelvio

Logo definitief+Wielersport is een begrip in ons land en ver daar buiten. De Tour de France, Giro en Vuelta zijn aansprekende gebeurtenissen. Elke Nederlander is wel in het bezit van een fiets. Is het geen racefiets of mountainbike dan is het wel de “gewone fiets”. Er zijn in ons land ongeveer 1 miljoen mensen die sportief bezig zijn met de wielersport. Elke sporter op zijn eigen manier Om op een prettige manier te fietsen en leuke uitdagingen te kunnen volbrengen is een goede techniek en conditie een bepalende factor. Een goede techniek ondersteunt de opbouw van de conditie.

Wielertraining Noord kan (beginnende) wielersporters ondersteunen in het bevorderen van deze 2 zaken.  We verzorgen fietsclinics, trainingen en workshops aan starters en gevorderden.  We verzorgen workshops over o.a.  trainingsopbouw, veiligheid en voorbereiding op een groot (buitenlands) evenement.

Trainingen en clinics bestaan uit techniek en verantwoordelijke opbouw van de conditie. Ook kunnen we persoonlijke trainingsschema’s verzorgen.

Samen met Wieler Training Experience Nederland organiseren we voor Wielervereniging Cycling Mates (wvcm.nl) de Drie Landen Tour, Le Petit Tour de France, Tour de Pyrenees en de Giro di Stelvio.

Partners 3 juli 2016