Met veel zorg worden alle routes voorafgaande aan de verschillende evenementen, elk jaar opnieuw bekeken en voorgereden. Ook gaat de organisatie persoonlijk langs bij de verschillende hotels, om deze te bekijken en te reserveren.

Verder zorgen zij voor een goede begeleiding en verzorging onderweg. De touringcar zal zorgen voor bagage en lunch onderweg. En er zal 1 bestelbus mee en  met de dagelijkse etappes om de deelnemers o.a. te voorzien van eten, drinken en “Duursport” sportvoeding. Maar ook staan zij direct klaar indien een deelnemer onderweg pech krijgt.

Tour de Pyrenees wordt georganiseerd door WVCM onder auspiciën van de NTFU.

Sportmassage:

In de voorgaande jaren is er met onze andere evenementen een sportmasseur mee geweest. Dit was een overweldigend succes! Daarom is er ook tijdens de Pyreneeën week een sportmasseur aanwezig om dagelijks, indien gewenst, uw spieren te laten masseren na de  inspanningen van die dag. Dit ter voorkoming van blessures, een sneller herstel en het soepel houden van je spieren.

Een sportmassage duurt ongeveer 25 minuten. Sportmassages zijn niet inbegrepen bij de prijs en zijn voor eigen rekening!

 

Begeleiding en Verzorging 2 juli 2016